You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. HRL JUG - 13. KOLO: RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 38:22 RK MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA

Do rutinske pobjede došli su "Dragovoljci" ove nedjelje u Omišu protiv RK "Mornar Dramalj-Crikvenica". Na raspolaganju za utakmicu nije bio velik broj igrača, što zbog ozljeda, što iz ostalih razloga, ali ovom pobjedom nastavili smo niz neporaženosti na domaćem terenu koji traje još od 3. kola.

 

 

 

 



Domaćini su ušli u susret kao potpuni favoriti s obzirom na položaj na tablici. U goste je došao "Mornar" sa samog dna tablice, pa je već otvaranje utakmice pokazalo kako će se dvoboj nastaviti odvijati. Nakon početnog vodstva 5:0 gosti su se nekoliko puta uspjeli primaknuti nešto bliže, ali definitivna premoć u kvaliteti domaćeg sastava odvela je utakmicu u jednom smjeru. Prvo poluvrijeme - 17:8.
Zbog nedostatka igračkog kadra na terenu su se cijelu utakmicu izmjenjivali isti igrači. Tako je svaki pojedinac dobio priliku za dokazivanjem, pa su se baš svi osim vratara upisali u strijelce s barem dva pogotka. Drugi dio bio je samo preslika prvog. Prednost "Crnih" stalno je rasla i narasla sve do konačnih 38:22.
Najbolji strijelci susreta bili su Josip Zebić s 9 i Hrvoje Jakelić s 8 zgoditaka.
Iduća je utakmica s "Metkovićem" kojeg smo na domaćem terenu pobijedili, te ćemo ih pokušati ponovno "iznenaditi" u dolini Neretve.