You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dragovoljac zavio Biograd u crno!

Ovu nedjelju prva i druga ekipa Dragovoljca su krenule na neugodno gostovanje kod domaćina iz Biograda, po vrlo važne bodove. Uvertiru u glavnu utakmicu je bio susret drugih momčadi, koji Dragovoljac 2 rutinski odrađuje. ali krenimo redom:

BIOGRAD - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:30

Dragovoljac dobro otvara prvo poluvrijeme s vrlo dobro posloženom obranom, te ima blagu prednost do kraja prvog poluvremena koje završava 17-17. U nastavku Dragovoljac značajno agresivniji u obrani, te učinkovitiji u napadu. Sredinom drugog dijela Dragovoljac je imao i do četiri pogotka prednosti, ali to su domaćini smanjili pred kraj susreta, te čak poravnavaju rezultat na 25:25. Drama u završnici je pripala Dragovoljcu koji je odlično iskoristio greške domaćina, te bio puno mirniji u završnicama napada. Konačni rezultat je 28:30 za dva vrlo važna boda u borbi za sigurnu zonu 1.HRL-jug. Najbolji igrač i strijelac susreta je bio Marko Perić s devet pogodaka, a za spomenuti su dobre igre Dina Banovića koji je postigao sedam pogodaka. Dragovoljac je trenutačno deveti u 1.HRL-jug te očekuje nekoliko domaćih dvoboja u kojima bi trebao potražiti nove bodove, a idući vikend je već zanimljivi mini derbi protiv ekipe Splita.

BIOGRAD 2 - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 2 22:32

Dok prva ekipa se bori s jakom konkurencijom u 1.HRL-jug, druga momčad Dragovoljca suvereno vlada terenima 3.HRL-jug. Probrana ekipa trenera Marina Stipičića je demonstrirala odličan rukomet kolegama iz Biograda. Dominacija u napadu i obrani kroz cijeli susret, rezultirala je konačnom prednošću od deset pogodaka. Najbolji igrači susreta su bili Ivan Kaša i Bernard Jelčić, a za spomenuti je i povratnička rola Antonia Bočkaja s tri pogodka. Idući tjedan dočekujemo drugu ekipu Splita, koju moramo pobijediti za nastavak borbe za titulu prvaka 3.HRL-jug.