You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

DRAGOVOLJCI RUTINSKI DO POBJEDE !

Hrvatski dragovoljac  - Kozala   26:22

U ŠC Ribnjak, u Omišu, ovu subotu je odigran susret između domaćina Hrvatskog Dragovoljca i rukometnog kluba Kozala iz Rijeke.

Dragovoljac odlično otvara utakmicu, agresivnom obranom i hladnokrvnom realizacijom uspijeva kontrolirat tijek utakmice cijelo prvo poluvrijeme, koje završava 16-8 za domaćina. Klupa Kozale i stručni stožer kao da se nisu mogli načuditi što im se događa, te pokušavaju rotacijama u momčadi preokrenuti rezultat. Dragovoljac drugo poluvrijeme nastavlja u istom ritmu ali, početkom drugog poluvremena dolazi do osjetnog pada u realizaciji te Kozala uspijeva smanjiti zaostatak na konačnih 26-22 za Dragovoljac! Dragovoljac je uspješno iskontrolirao cijeli tijek utakmice, te nije pružio priliku gostima iz Rijeke za rezultatski povratak.

Najbolji strijelac susreta je bio Leon Ljevar s 9 pogodaka (Kozala), a od domaćina se najbolje istakao Stipe Maleničić s sjajnim obranama na golu, te njegov brat Marko s pet pogodaka.  Ovom pobjedom Dragovoljac se učvrstio na sredini tablice 1.HRL jug, te se nadamo da će u nastavku sezone uhvatit priključak s vodećim ekipama.

Zapisnik utakmice možete pogledati OVDJE !


 Hrvatski dragovoljac 2 – Metković Mehanika 2  25-26

Druga momčad prvi put poražena ove sezone!

Druga momčad Dragovoljca ovu subotu je odigrala utakmicu protiv neugodnih gostiju iz Metkovića koji su odnijeli dva boda iz Omiša. Dragovoljac je dobro otvorio utakmicu, ali nakon konsolidacije igre, gosti prelaze u rezultatsku prednost te prvo poluvrijeme završava rezultatom 9-13. U drugom poluvremenu Dragovoljac znatno bolje reagira u napadu, ali i dalje gosti iskorištavaju nepovezanu obranu i neforsirane greške. Na kraju je Dragovoljac  imao priliku izjednačiti, ali u zadnjoj minuti momci Marina Stipičića nisu realizirali dva napada, te utakmica završava s 25-26. Srećom Dragovoljac ostaje na diobi prvog mjesta u 3.HRL jug, zbog poraza Solina 2, što je odlična uvertira za nedjeljni derbi u Gospinom polju, tj. okršaj s mrskim Dubrovčanima!