You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Odlasci i dolasci

Po prvi puta odlučili smo napisati ovu rubriku jer su kretanja u i iz kluba ove predsezone bila intenzivna.
Jedan od možda najvećih gubitaka za klub, a i za naše rukometne stranice je odlazak mladog trenera Krešimira Glavice (Lepog Gaggya) koji je potpisao profesionalni ugovor sa rukometnim klubom Split (raditi će sa mlađim uzrastima) i koji je ostavio mnoge lijepe rezultate u mlađim uzrastima (ulazak u državnu kadetsku ligu) Dragovoljca te trenutačno jednog reprezentativca (J. Tokić) i još nekoliko njih koji to mogu postati u skoroj budućnosti (T. Tokić, F. Pleić, ...). Njegovo mjesto je privremeno zauzeo Boško Nazor, a novi trener će vjerojatno biti Mario Klarić, bivši dugogodišnji igrač Dragovoljca...

 

U igračkom kadru smo ostali ispražnjeni ponajviše na lijevom beku. Miro „cripnja“ Skender otišao je raditi u Švicarsku, a ponajbolji strijelac dugoraćana prošle sezone, Drago „Slina“ Vojnović, sada pohađa filozofski fakultet u Zg-u i sada trenira i igra za RK Maksimir Princ koji su, po najnovijim vijestima, oduševljeni njim.

Da stvari ipak ne budu toliko crne pobrinuo se el presidente i doveo iz Krilnika dvojicu igrača.

Josip Kamber koji igra lijevog beka pokazao se kao pravo pojačanje poslije prijateljske utakmice u Kaštelima i u napadu i u obrani i bit će vrlo vrijedan igrač u predstojećoj sezoni.

Hrvoje Vuković koji igra lijevo krilo ili srednjaka može se pokazati kao osvježenje prvenstveno na lijevom krilu na kojem imamo problema, ali se može mijenjati na sredini sa Čokom ili Pleićem u napadu.
Još spomenimo i to da će nakon prvog kola put metropole krenuti Stipe Ćurlin i Toni Kokić koji će tokom sezone biti povremeni igrači.

Što se tiče seniorske ekipe opstanak u ligi povećan je dolaskom spomenutog dvojca, ali dugoraćani će ostanak u drugoj ligi morati zaslužiti napornim radom i treniranjem.