You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Počeli sa utakmicama

Kaštel Stari, 07.09.2004.
Prijateljska utakmica

RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC   39:35 (21:18)

U prvoj pripremnoj utakmici koja je trajala malo duže od onih prvenstvenih (punih 80 min.) dugoračani su praženi od gomiličkih "domaćina".
Od samog početka dalo se primjetiti da obe ekipe još uvijek na treninzima "nabijaju" snagu. Bilo je previše pogrešaka. U obrani se nije znalo ko koga čuva, ko šta igra,...,a u napadu su baluni letili na sve strane, bilo ih je i na tribinama, a ono malo gledatelja imalo se prilike i dobro nasmijati...No što je utakmica više odmicala redovi obe ekipe postajali su sve kompaktniji, pa sam mišljenja da se igralo još dva dana da bi to na kraju ličilo "pravoj" utakmici.

Može se zaključiti da je tekma dobro došla jednima i drugima (i trenerima i igračima) jer su se jedni dobro izmorili i zaradili upalu mišića, a drugi su uočili greške i nedostatke svojih ekipa, pa će ih moći ispraviti (a i uvatit u đir neke od igrača).

Bolji od ostalih (ali samo u napadu) bili su Bujas i Veljača kod domaćina i Čurlin kod gostiju. Još bi pohvalio i suce (Cerjan i Jerković) koji su profesionalno odradili svoj posao.