You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

START ZA POŽELJET NA POČETKU DRUGOG DIJELA PRVENSTVA

Kao što ste možda primijetili, nije nas bilo još od prošlogodišnjeg lockdown-a, pa krenimo redom. Na startu sezone se mogla naći i poneka dobra predstava, al na kraju bi uvijek završavalo u koristi protivnika. Pa se tako za prvi dio sezone se nema puno toga za reći osim malo treninga, puno odgođenih utakmica i na kraju svega tri boda, što nas stavlja na predzadnje mjesto na tablici nakon odigranih 12 utakmica.A sad ove nove, veselije vijesti. Prije svega želimo reći kako su se u klub vratili naši novi stari igrači Mislav Plazibat i Dino Banović te su već u prvoj utakmici pokazali koliko vrijede.

U prvoj utakmici nastavka prvenstva 1.HRL jug gostovali smo kod akademije u Splitu. Od početka utakmice držimo konce u svojim rukama te prvi dio utakmice imamo blagu prednost. Pred kraj prvoga dijela uz nekoliko odličnih obrana Mateja Glavaša odlazimo na nešto veću prednost od četiri pogotka prednosti i do kraja poluvremena je još povećavamo te na odmor odlazimo sa rezultatom 12:18.

Drugi dio nastavljamo sa dobrom igrom u obrani održavamo prednost i utakmicu mirno privodimo kraju s konačnim rezultatom na semaforu 25:30. Od naših igrača valja istaknuti tri najiskusnija Mislava Plazibata, Dina Banovića i Marka Perić koji utakmicu završavaju sa po 7 pogodaka, te golmane Mateja Glavaša i Stipu Maleničića.

Sljedeća utakmica na rasporedu je 27.2. (subota) u 20:00h kada nam u goste dolazi RK Senj.