You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vrhunska predstava Dragovoljca protiv Buzeta!

Ludilo ljudi moji...pali si prvoplasirani na tabeli na Ribnjaku!!!Krenimo redom...


Na početku startamo grozno...ušli smo u utakmicu ka zadnje tetkice, U 5.minuti semafor pokazuje 1:4 i Zele zove timeout...Poslije timeouta malo smo skupili glave i krećemo kao dizelaši vraćati rezultat. U 14.minuti semafor pokazuje 7:7. Priključak uhvaćen...Igra se gol za gol. Obrane su se posložile i utakmica se zaoštrava. Slijedi period dobre obrane s jedne i druge strane i na kraju prvog poluvremena recimo spretniji i sretniji smo bili mi i na poluvrijeme idemo sa vodstvom od 16-14...


Drugi dio utakmice kreće kao i druga polovica prvog poluvremena, jake obrane i disciplina prevladava .. I kako obično biva, NE, NE dragi prijatelji ,ne upadamo u klasičnu crnu rupu nego dižemo razliku. Niz dobrih poteza na terenu s naše strane, pokazuje semafor 21:17....Držali smo tu razliku kasnije prvenstveno zahvaljujući našem jablanu Stipe Maleničić koji se razbranio. Moram spomenut i našeg današnjeg mladog startera na vratima Jurica Bošnjak koji je nakon slabog starta dosta doprinio današnjoj pobjedi. Bravo!


Utakmica se nakon te stvorene prednosti igrala gol za gol, cak je i u jednom trenutku semafor pokazivao 7 razlike (30:23). Nakon toga utakmica je bila praktički riješena. Gostujuća ekipa je probala nešto s presingom 5 minuta prije kraja ali nije im urodilo plodom...Po mom skromnom stručnom mišljenu igrači utakmice su bili stara ratkapa Dino Banovic, Hrvoje Jakelic te Ferdo koji je pokazao da se može računati vise na njega ako mu se da šansa, bravo Ferdo!


Na kraju RK HD - Rk Buzet 32-25

Vamoss Dragovoljaaaac!!!